egkumosini1

“A meal for two” is a simple, old rule that comes from increased nutritional requirements during pregnancy. But is this the correct way? Energy needs increase by 15% of normal during the second and third month of pregnancy, while the requirements for many vitamins and minerals rise up to 20-50%. Thus, during pregnancy, a balanced diet rich in nutrient-dense foods is essential.

 

Athanasios G. Papavasiliou, (2008) Nutrition Manual, Athens: Paschalidis Publications Ltd.

Μοιράσου το:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχετικά άρθρα

Βιταμίνη D: Το “Διαμάντι” της Υγείας

Η βιταμίνη D, συχνά αποκαλούμενη «βιταμίνη του ήλιου», είναι μία από τις πιο σημαντικές βιταμίνες για την υγεία του οργανισμού. Παράγεται φυσικά στο σώμα μας

ω3 λιπαρά οξέα

Τα ω3 λιπαρά και η αξία τους

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα (ω3) είναι απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την υγεία μας. Είναι πολυακόρεστα λιπαρά οξέα που συμμετέχουν σε πολλές βιολογικές λειτουργίες του σώματος,

alcohol

Πόσες θερμίδες περιέχει το κάθε ποτό;

Το αλκοόλ συνοδεύει πολλούς ανθρώπους σε διάφορες στιγμές της ζωής τους. Δεν λείπει σχεδόν ποτέ από τα οικογενειακά τραπέζια, τις διακοπές, αλλά και τις απλές