Μέτρηση Οξειδωτικού Στρες

Νέες μελέτες ολοένα και επιβεβαιώνουν τον ρόλο και τις συνέπειες που έχει το οξειδωτικό στρες στον οργανισμό μας.

Το οξειδωτικό στρες προκαλείται από την αυξημένη συγκέντρωση ελευθέρων ριζών οι οποίες είναι προϊόντα του φυσιολογικού μεταβολισμού. 

Έχει διαπιστωθεί ότι το οξειδωτικό στρες σχετίζεται με την εμφάνιση ή επιδείνωση παθήσεων όπως ο καρκίνος, η αθηροσκλήρωση, τα καρδιαγγειακά νοσήματα, η αρθρίτιδα, η νόσος Αλτσχάιμερ, ο σακχαρώδης διαβήτης, η υπογονιμότητα, η οστεοπόρωση, το βρογχικό άσθμα, η νεφροπάθεια και οι παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα.

Μετρώτας το οξειδωτικού στρες στον οργανισμό μας, έχουμε την δυνατότητα να το διαχειριστούμε μέσα από την εξατομικευμένη αντιοξειδωτική διατροφή.

Το οξειδωτικό στρες δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό στα αρχικά στάδια του και δεν εμφανίζει κάποια συμπτωματολογία. Γίνεται αντιληπτό μετά την πρόκληση βλαβών στα κύτταρα και δυστυχώς οι βλάβες αυτές συχνά είναι μη αναστρέψιμες.

Μέτρηση Οξειδωτικού Στρες Nutriwellness

Σύστημα Fras4 Evolvo

Η μέτρηση του οξειδωτικού στρες στο Διαιτολογικό κέντρο Nutriwellness είναι μια απλή και γρήγορη διαδικασία.

Αποτελέσματα
σε 10 λεπτά

Μέσα σε λίγα λεπτά και με μια απλή λήψη αίματος από το δάχτυλο μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα και των δύο τεστ μέτρησης οξειδωτικού στρες, d-ROMs fast και ΒAP.

μετρηση οξειδωτικου στρες θεσσαλονικη
ραντεβού για μέτρηση οξειδωτικού στρες

Ραντεβού άμεσης προτεραιότητας

Όλα τα ραντεβού για μέτρηση οξειδωτικού στρες στο Διαιτολογικό κέντρο Nutriwellness πραγματοποιούνται εντός 48 ωρών από την ημέρα επικοινωνίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε την δική σας μέτρηση οξειδωτικού στρες και να δείτε άμεσα την κατάσταση του οργανισμού σας.