ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Αναστασια Μαματσιου

Η Αναστασία Μαμάτσιου γεννήθηκε στη Καβάλα. Σπούδασε στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης, όπου και αποφοίτησε το 2014. Η πτυχιακή της εργασία αφορούσε στην αξιολόγηση του ΔΜΣ και των διατροφικών συνήθειών σε μαθητές δημοτικών σχολείων. Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στην αλυσίδα γυμναστήριων TOPFITNESS με πλήρη ανάθεση καθηκόντων, όπου συνέχισε να εργάζεται ως συνεργάτης των γυμναστηρίων μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2016. Το 2015 ολοκλήρωσε τον βασικό κύκλο εκπαίδευσης Personal Trainer, της σχολής MP Balatsinos.

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ!

Εσωτερικoς Χωρος Γραφειου

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Εάν αισθάνεστε απογοητευμένοι μετά από πολλές προσπάθειες αυστηρών διατροφικών προγραμμάτων, μην απελπίζεστε, δεν είστε μόνοι.

Μαζί θα αλλάξουμε τον τρόπο που σκέφτεστε απέναντι στον όρο «δίαιτα», γιατί «δίαιτα» σύμφωνα με την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα είναι ο τρόπος ζωής ως προς την διατροφή και την διαβίωση. Η σωστή διατροφή είναι φιλοσοφία και δεν έχει ημερομηνία λήξης. Χωρίς υπερβολές και στερήσεις, θα βρούμε τον τρόπο να φροντίσετε το εαυτό σας. Ουσιαστικά εκπαιδεύεστε, μαθαίνετε πως να τρέφεστε σωστά, γιατί αγαπάτε τον εαυτό σας! 

Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μία πολύχρωμη και νόστιμη διατροφή, πλούσιας θρεπτικής αξίας, η οποία θα προσφέρει στον οργανισμό σας ευεξία, πνευματική διαύγεια και αίσθημα πληρότητας. Άλλωστε, η επιλογή του τρόπου διατροφής μάς καθορίζει ως προσωπικότητες, «Είμαστε αυτό που τρώμε».

Σε αυτήν την προσπάθεια αλλαγής της συμπεριφοράς ως προς τις διατροφικές σας συνήθειες, ο καλύτερος σύμμαχός σας είναι ο διατροφολόγος. Στέκεται δίπλα σας, όχι επικριτικά, αλλά συμβουλευτικά, υποστηρικτικά, με επιστημονική κατάρτιση και επαγγελματισμό.

Τροφή για σκέψη…

Κορτικοστεροειδή ή αλλιώς Κορτιζόνη

Τα κορτικοστεροειδή ή κορτικοειδή συνθετικά φάρμακα, βοηθούν στην αντιμετώπιση πολλών φλεγμονωδών νοσημάτων, καθώς και νοσημάτων του ανοσοποιητικού συστήματος. Χρησιμοποιούνται ευρέως για την αντιμετώπιση φλεγμονών, σε

Διαβάστε Περισσότερα »