ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Αναστασία Μαμάτσιου

Η Αναστασία Μαμάτσιου είναι Κλινική Διατροφολόγος στην Θεσσαλονίκη.

Σπούδασε στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημιού Θεσσαλονίκης από το οποίο αποφοίτησε το 2014.

Η υγιεινή διατροφή και ο χορός ήταν στην καθημερινότητα της από νεαρή ηλικία και ήταν φυσικό οι σπουδές της να ήταν σχετικές με αυτό που αγαπούσε. 

Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Κλινική Διαιτολογία και είναι εκπαιδευμένη στην αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών όπως η Νευρική Βουλιμία και η Νευρική Ανορεξία. 

Διαθέτει πολυετή εμπειρία και έχει συνεργαστεί με Αθλητικούς συλλόγους και πολυεθνικές εταιρείες στην εκπαίδευση μαθητών στην υγιεινή διατροφή.

Είναι μέλος της ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος και επιστημονική συνεργάτιδα του Diatrofi.gr στο οποίο αρθρογραφεί συχνά.

Εσωτερικoς Χωρος Γραφειου

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Εάν αισθάνεστε απογοητευμένοι μετά από πολλές προσπάθειες αυστηρών διατροφικών προγραμμάτων, μην απελπίζεστε, δεν είστε μόνοι.

Μαζί θα αλλάξουμε τον τρόπο που σκέφτεστε απέναντι στον όρο «δίαιτα», γιατί «δίαιτα» σύμφωνα με την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα είναι ο τρόπος ζωής ως προς την διατροφή και την διαβίωση. Η σωστή διατροφή είναι φιλοσοφία και δεν έχει ημερομηνία λήξης. Χωρίς υπερβολές και στερήσεις, θα βρούμε τον τρόπο να φροντίσετε το εαυτό σας. Ουσιαστικά εκπαιδεύεστε, μαθαίνετε πως να τρέφεστε σωστά, γιατί αγαπάτε τον εαυτό σας! 

Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μία πολύχρωμη και νόστιμη διατροφή, πλούσιας θρεπτικής αξίας, η οποία θα προσφέρει στον οργανισμό σας ευεξία, πνευματική διαύγεια και αίσθημα πληρότητας. Άλλωστε, η επιλογή του τρόπου διατροφής μάς καθορίζει ως προσωπικότητες, «Είμαστε αυτό που τρώμε».

Σε αυτήν την προσπάθεια αλλαγής της συμπεριφοράς ως προς τις διατροφικές σας συνήθειες, ο καλύτερος σύμμαχός σας είναι ο διατροφολόγος. Στέκεται δίπλα σας, όχι επικριτικά, αλλά συμβουλευτικά, υποστηρικτικά, με επιστημονική κατάρτιση και επαγγελματισμό.

Τροφή για σκέψη…