ΥΛΙΚΑ
- 2 μεγάλα φιλέτα πέρκας κατεψυγμένα
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 2 μέτρια κολοκύθια
- 1 μέτριο καρότο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κ.τ.σ. μουστάρδα
- λίγο σέλινο
- αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
- λάδι
- φρυγανιά τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το ψαρι σε κομμάτια και το περνάμε από το μπλέντερ.
Τρίβουμε στον τρίφτη το καρότο και τα κολοκυθάκια και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το σέλινο.
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα μαζί τα υλικά, προσθέτουμε τη μουστάρδα, αλατοπίπερο, ρίγανη, λάδι και φρυγανιά, όσο πάρει ώστε να σφίξει το μείγμα και να πλάθεται.
Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί και πλάθουμε μπιφτέκια.
Τοποθετούμε σε ένα ταψί με αντικολλητικο χαρτί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς, 30΄.