ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΜΕ ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ

Γλυκιές σοκολατένιες μπουκίτσες… για την απογευματινή λιγούρα!

Συστατικά

  • 120 γρ. χουρμάδες, χωρίς κουκούτσι
  • 50 γρ.  αμύγδαλα
  • 2 κ.σ. μέλι
  • 3 κ.σ. κακάο
  • 3 κ.σ. ινδοκάρυδο

Εκτέλεση

  • Βάζουμε τους χουρμάδες στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια, χτυπάμε μέχρι να διαλυθούν εντελώς, και να έχουν την υφή πάστας.
  • Προσθέτουμε τα αμύγδαλα μέχρι να διαλυθούν και αυτά τελείως
  • Προσθέτουμε το μέλι, το κακάο και χτυπάμε μέχρι να πάρει το μείγμα την υφή ζύμης.
  • Πλάθουμε με τα χέρια μας και το ινδοκάρυδο.
  • Τα αφήνουμε να σταθούν στο ψυγείο για 1 ώρα και σερβίρουμε.

 

Καλή απόλαυση!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Διαβαστε επισησ

Η διαδικασία της αλλαγής

Η διατροφή των ανθρώπων έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια. Η μεγάλη παραγωγή ποικιλίας τροφίμων έχει παρασύρει το σύγχρονο άνθρωπο στην κατανάλωση μεγαλύτερης ποσότητας τροφίμων

mesogeiaki2

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΗΣΤΕΙΑ

Νηστεία ονομάζεται η εκούσια ή ακούσια αποχή από τροφή (άλλως ασιτία). Κυρίως ο όρος αυτός χρησιμοποιείται από πολλούς λαούς για την εκούσια αποχή σε ορισμένες

Pancakes με γιαουρτι και βρωμη

  Υλικά : (για 2 μερίδες)   2κσ στραγγιστό γιαούρτι  2 αυγά 6-8κσ νιφάδες βρώμης αλεσμένες στο μπλέντερ  Ψήνετε σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο,

Skip to content