Τρουφάκια με χουρμάδες

Γλυκιές σοκολατένιες μπουκίτσες… για την απογευματινή λιγούρα!

Συστατικά

  • 120 γρ. χουρμάδες, χωρίς κουκούτσι
  • 50 γρ.  αμύγδαλα
  • 2 κ.σ. μέλι
  • 3 κ.σ. κακάο
  • 3 κ.σ. ινδοκάρυδο

Εκτέλεση

  • Βάζουμε τους χουρμάδες στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια, χτυπάμε μέχρι να διαλυθούν εντελώς, και να έχουν την υφή πάστας.
  • Προσθέτουμε τα αμύγδαλα μέχρι να διαλυθούν και αυτά τελείως
  • Προσθέτουμε το μέλι, το κακάο και χτυπάμε μέχρι να πάρει το μείγμα την υφή ζύμης.
  • Πλάθουμε με τα χέρια μας και το ινδοκάρυδο.
  • Τα αφήνουμε να σταθούν στο ψυγείο για 1 ώρα και σερβίρουμε.

 

Καλή απόλαυση!

Μοιράσου το:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχετικά άρθρα

Πρεσσοθεραπεία

Η Πρεσσοθεραπεία

Η πρεσσοθεραπεία είναι μία μη επεμβατική, ακίνδυνη μέθοδος που στοχεύει στην καλή φυσική κατάσταση και ευεξία. Αποτελεί μία από τις πιο ενδεδειγμένες μεθόδους για την

Κολοκύθα

Η κολοκύθα και τα οφέλη της

Η κολοκύθα αποτελεί ένα ευρέως αναπτυγμένο λαχανικό με μεγάλη θρεπτική αξία και οφέλη για τον οργανισμό. Έχει γλυκιά γεύση και λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς της

διατροφογενετική - τεστ dna διατροφής

Η Διατροφογενετική και τα τεστ dna διατροφής

Η Διατροφογενετική είναι ένα επιστημονικό πεδίο, το οποίο εξετάζει τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ των γονιδίων, των διατροφικών συνηθειών και της κατάστασης της υγείας ενός ατόμου. Πλέον,