Τρουφάκια με χουρμάδες

Γλυκιές σοκολατένιες μπουκίτσες… για την απογευματινή λιγούρα!

Συστατικά

  • 120 γρ. χουρμάδες, χωρίς κουκούτσι
  • 50 γρ.  αμύγδαλα
  • 2 κ.σ. μέλι
  • 3 κ.σ. κακάο
  • 3 κ.σ. ινδοκάρυδο

Εκτέλεση

  • Βάζουμε τους χουρμάδες στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια, χτυπάμε μέχρι να διαλυθούν εντελώς, και να έχουν την υφή πάστας.
  • Προσθέτουμε τα αμύγδαλα μέχρι να διαλυθούν και αυτά τελείως
  • Προσθέτουμε το μέλι, το κακάο και χτυπάμε μέχρι να πάρει το μείγμα την υφή ζύμης.
  • Πλάθουμε με τα χέρια μας και το ινδοκάρυδο.
  • Τα αφήνουμε να σταθούν στο ψυγείο για 1 ώρα και σερβίρουμε.

 

Καλή απόλαυση!

Μοιράσου το:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχετικά άρθρα

Βιταμίνη D: Το “Διαμάντι” της Υγείας

Η βιταμίνη D, συχνά αποκαλούμενη «βιταμίνη του ήλιου», είναι μία από τις πιο σημαντικές βιταμίνες για την υγεία του οργανισμού. Παράγεται φυσικά στο σώμα μας

ω3 λιπαρά οξέα

Τα ω3 λιπαρά και η αξία τους

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα (ω3) είναι απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την υγεία μας. Είναι πολυακόρεστα λιπαρά οξέα που συμμετέχουν σε πολλές βιολογικές λειτουργίες του σώματος,

alcohol

Πόσες θερμίδες περιέχει το κάθε ποτό;

Το αλκοόλ συνοδεύει πολλούς ανθρώπους σε διάφορες στιγμές της ζωής τους. Δεν λείπει σχεδόν ποτέ από τα οικογενειακά τραπέζια, τις διακοπές, αλλά και τις απλές