Μηλόπιτα Χωρίς Ζάχαρη

Μήλο και κανελα .... η πιο γλυκιά μυρωδιά του χειμώνα! Υλικά 1 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1φλ μέλι 2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 80γρ  βούτυρο 2 αυγά 1 φλ γιαούρτι (200γρ) 2-3 μήλα σε ροδέλες 1 κ.γλ. κανέλα λίγη ζάχαρη Εκτέλεση  Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε ροδέλες. Αλείφουμε με βούτυρο ένα ταψάκι διαμέτρου …

Αναστασία Μαμάντσιου
Αναστασία Μαμάντσιου

Η Αναστασία Μαμάτσιου είναι Κλινική Διαιτολόγος στην Θεσσαλονίκη με μεταπτυχιακές σπουδές στην Κλινική Διατροφή και μετεκπαίδευση στην αντιμετώπιση Διατροφικών Διαταραχών.

Share:

Μήλο και κανελα …. η πιο γλυκιά μυρωδιά του χειμώνα!

Υλικά

  • 1 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1φλ μέλι
  • 2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 80γρ  βούτυρο
  • 2 αυγά
  • 1 φλ γιαούρτι (200γρ)
  • 2-3 μήλα σε ροδέλες
  • 1 κ.γλ. κανέλα
  • λίγη ζάχαρη

1 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1φλ μέλι 2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 80γρ  βούτυρο

Εκτέλεση

  1.  Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε ροδέλες.
  2. Αλείφουμε με βούτυρο ένα ταψάκι διαμέτρου 28 εκ. και  τοποθετούμε τα μήλα, πασπαλίζουμε με κανέλα και ελάζιστη ζάχαρη.
  3. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο και το μέλι να αφρατέψουν.
  4. Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια ρίχνουμε το γιαούρτι και σιγά σιγά το αλεύρι κοσκινισμένο μαζί με το μπέικιν πάουντερ.
  5. Ψήνουμε στους 180˚C για 45 λεπτά
  6. Bγάζουμε τη μηλόπιτα από το φούρνο, την αφήνουμε να κρυώσει για 10 λεπτά και σερβίρουμε.
Αναστασία Μαμάντσιου
Αναστασία Μαμάντσιου

Η Αναστασία Μαμάτσιου είναι Κλινική Διαιτολόγος στην Θεσσαλονίκη με μεταπτυχιακές σπουδές στην Κλινική Διατροφή και μετεκπαίδευση στην αντιμετώπιση Διατροφικών Διαταραχών.

Share:

Ζητήστε Ραντεβού

Let's have a connection

Close filters
Αναζήτηση Προϊόντος
Κατηγορίες Προϊόντων
Φιλτράρισμα ανά τιμή