Μηλόπιτα Χωρίς Ζάχαρη

Μήλο και κανελα …. η πιο γλυκιά μυρωδιά του χειμώνα!

Υλικά

  • 1 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1φλ μέλι
  • 2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 80γρ  βούτυρο
  • 2 αυγά
  • 1 φλ γιαούρτι (200γρ)
  • 2-3 μήλα σε ροδέλες
  • 1 κ.γλ. κανέλα
  • λίγη ζάχαρη

1 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1φλ μέλι 2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 80γρ  βούτυρο

Εκτέλεση

  1.  Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε ροδέλες.
  2. Αλείφουμε με βούτυρο ένα ταψάκι διαμέτρου 28 εκ. και  τοποθετούμε τα μήλα, πασπαλίζουμε με κανέλα και ελάζιστη ζάχαρη.
  3. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο και το μέλι να αφρατέψουν.
  4. Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια ρίχνουμε το γιαούρτι και σιγά σιγά το αλεύρι κοσκινισμένο μαζί με το μπέικιν πάουντερ.
  5. Ψήνουμε στους 180˚C για 45 λεπτά
  6. Bγάζουμε τη μηλόπιτα από το φούρνο, την αφήνουμε να κρυώσει για 10 λεπτά και σερβίρουμε.

Μοιράσου το:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Σχετικά άρθρα

Ozempic

Ozempic: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Το Ozempic γίνεται συνεχώς πιο γνωστό και δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος δεν είναι σωστά ενημερωμένος. Η παχυσαρκία έχει αναγνωριστεί ως παγκόσμιο πρόβλημα δημόσιας υγείας και

χοληστερίνη και διατροφή

Χοληστερίνη: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η χοληστερίνη ή χοληστερόλη, είναι ουσία που αποτελεί πολύ σημαντικό συστατικό των κυτταρικών μεμβρανών. Είναι πρόδρομη ένωση της βιταμίνης D, απαραίτητη για την παραγωγή των

βαφή αυγών με φυσικό τρόπο

Βαφή αυγών με φυσικό τρόπο

Η βαφή αυγών παραδοσιακά γίνεται κάθε χρόνο την Μεγάλη Πέμπτη, ώστε να είναι έτοιμα για το πρώτο τσούγκρισμα την Κυριακή του Πάσχα. Για να βαφτούν

ψυχολογία και διατροφή

Διατροφή και Ψυχολογία

Ολοένα και περισσότερες μελέτες εξετάζουν το πώς η διατροφή καθορίζει την ψυχολογία. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ορίζει την υγεία ως την «κατάσταση της πλήρους σωματικής,