Γλυκιές σοκολατένιες μπουκίτσες… για την απογευματινή λιγούρα!
Συστατικά
- 120 γρ. χουρμάδες, χωρίς κουκούτσι
- 50 γρ. αμύγδαλα
- 2 κ.σ. μέλι
- 3 κ.σ. κακάο
- 3 κ.σ. ινδοκάρυδο
Εκτέλεση
- Βάζουμε τους χουρμάδες στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια, χτυπάμε μέχρι να διαλυθούν εντελώς, και να έχουν την υφή πάστας.
- Προσθέτουμε τα αμύγδαλα μέχρι να διαλυθούν και αυτά τελείως
- Προσθέτουμε το μέλι, το κακάο και χτυπάμε μέχρι να πάρει το μείγμα την υφή ζύμης.
- Πλάθουμε με τα χέρια μας και το ινδοκάρυδο.
- Τα αφήνουμε να σταθούν στο ψυγείο για 1 ώρα και σερβίρουμε.